MADS
MANUAL
KURSER
BRUGERMØDER
MDS-KODER
BESKRIVELSE
KONTAKT

powered by FreeFind
Besvarelsestid
Introduktion
For valgte kombinationer af undersøgelse og prøvematerialegruppe kan der i programmet Besvarelsestid sættes maksimalt antal dage en prøven er modtaget og må være i arbejde, før den kommer på mangellisten. For de prøver, der ikke er omfattet af angivne kombinationer af undersøgelse og prøvematerialegruppe, kan der sættes besvarelsestid for en hel prøvetype. I Prøvetyper pr. laboratorieafsnit angives for hver prøvetype, om de skal indgĂĄ pĂĄ mangellisten. Default er 7 døgn før prøven kommer pĂĄ mangelliste. Dette program er altsĂĄ en efterregulering af standarden for en prøvetype.
Oprette eller ændre en Besvarelsestid

[EKSEMPEL]

  1. Angiv koden for en ønsket undersøgelse.
  2. Angiv dernæst en prøvematerialegruppe.
  3. Angiv for kombinationen af undersøgelse og prøvematerialegruppen hvor lang tid, der må gå, før data skal være registreret pĂĄ prøven første gang.
  4. Angiv for kombinationen af undersøgelse og prøvematerialegruppen hvor lang tid, der må gå før prøven bør være besvaret.
  5. Dernæst kan der angives for hele prøvetypen hvor lang tid, der må gå, før data registreres første gang og prøven bør være besvaret. Tider angivet på prøvetypen gælder kun, hvis de ikke indgår i kombinationer af undersøgelse og prøvematerialegruppen angivet i den første tabel.
Slette en besvarelsestid
En besvarelsestid kan slettes eller ændres.

MADS
Klinisk Mikrobiologi - Aarhus Universitetshospital -  Region Midtjylland - Palle Juul-Jensens Boulevard 99
DK-8200 Aarhus N - DENMARK - Tel: (+45) 20 30 02 58 - Email: auh.mads-gruppen@rm.dk