MADS
MANUAL
KURSER
BRUGERMØDER
MDS-KODER
BESKRIVELSE
KONTAKT

powered by FreeFind
Rapportgrupper - konferenceliste
Introduktion
Rapportgrupper til konferenceliste-udtræk giver mulighed for at knytte flere forskellige statistikudtræk(-job) til en samlet rapportering ad én gang i rapporttypen konferenceliste (og kun dér!), og med mulighed for at ændre udtræksperioden ét sted for de forskellige statistikudtræk. Rapportgruppen oprettes og udskrives hér (incl. tilknyttede job), men i Statistikudtræk, kan et job også knyttes til de oprettede rapportgrupper.
Oprette/ændre rapportgruppe

  1. Tast ledigt gruppenr (i eksemplet hedder de to oprettede grupper 1 og 2) → [ENTER] .
  2. Beskriv Grupperapporten → [F4](næste blok) for at gå til nederste blok. Modtaget fra/til indsættes automatisk som dags dato.
  3. Tryk [F9](værdiliste) for at tilknytte første statistikudtræks-job. Vælg fra listen. Dato modtaget fra/til vil være den der er angivet oprindeligt i statistikudtræksjobbet.
  4. Gem gruppen med [F10](acceptér).
  5. Angiv destination for jobbet - der kan vælges skærm (screen) eller printer.
  6. Igangsæt en udskrivning af konferencelisten for gruppen eller det enkelte statistikudtræks-job ved at taste [F12](vælg), når gruppen/jobbet er markeret.

Tilknyttede udtræksjob kan fjernes fra listen ved når jobbet er markeret at taste [SHIFT + F6](slet rec)[F10](acceptér). Oprettede rapportgrupper kan ikke slettes.


MADS
Klinisk Mikrobiologi - Aarhus Universitetshospital -  Region Midtjylland - Palle Juul-Jensens Boulevard 99
DK-8200 Aarhus N - DENMARK - Tel: (+45) 20 30 02 58 - Email: herlau@rm.dk