MADS
MANUAL
KURSER
BRUGERMØDER
MDS-KODER
BESKRIVELSE
KONTAKT

powered by FreeFind
Udskriv rekvisitionsliste
Introduktion
Fra programmet Udskriv rekvisitionsliste kan enkelte eller alle elektroniske rekvisitioner udskrives, hvis der er behov for det. Det er også muligt at gensudskrive elektroniske rekvisitioner, som tidligere er blevet udskrevet, og som af den grund forsvinder fra denne liste. Fra Dyrkning, Mikroskopi-programmerne og Prøveanalyser kan der bestilles en registreret rekvisition (til udskrift), som derved lægges på listen i dette program. Bemærk, at promptsvar også udskrives på rekvisitionen.
Udskrive elektroniske rekvisitioner
Vælg laboratorieafsnit.

Markér [PIL OP/NED] og vælg [F12] (valg) det laboratorieafsnit hvorfar der skal udskrives elektroniske rekvisitioner. Hvis låsesymbolet er grønt/åbent, kan der udskrives fra den arbejdsplads, du sidder ved. Er det rødt/låst, er en anden bruger igang med udskrivning, og du får først lov at udskrive fra denne arbejdsplads efter du har klikket på symbolet (dvs. låst op for udskrivning fra denne arbejdsplads). Standardindstillingen af udskrivningsPC sker i programmet Laboratorieafsnit.

Udskriv en rekvisition:
  1. Markér [PIL OP/NED] og vælg [F12] (valg) de(n) rekvisition(er), der skal udskrives. Når den er valgt vil der stå "J" i kolonne til højre. Det kan fra-vælges med [F12] igen.
  2. Klik på knappen Udskriv markerede.

Udskriv alle, som ikke er blevet udskrevet:

         Klik på knappen Udskriv alle.

Udskriv tidligere udskrevede rekvisitioner:

  1. Klik på knappen Joboversigt.
  2. Markér [PIL OP/NED] og vælg [F12] (valg) de(t) tidligere udskrivningsjob, der skal udskrives.
  3. Start udskrivningen med [F10] (acceptér).


MADS
Klinisk Mikrobiologi - Aarhus Universitetshospital -  Region Midtjylland - Palle Juul-Jensens Boulevard 99
DK-8200 Aarhus N - DENMARK - Tel: (+45) 20 30 02 58 - Email: herlau@rm.dk